Safari Konsepti Şekilli Safari Pano
Safari Konsepti Şekilli Safari Pano

Safari Konsepti Şekilli Safari Pano ()

Fiyat : ₺306,37

  Kişiye Özel Tasarım, Ürün Oluşturma ve Fotoğraf Gönderme Aşaması:

Tüm Kullanılan Resim ve Yazılar Tamamen Size Özel Olarak Değiştirilmektedir.

 Satın almayı düşündüğünüz ürün fotoğraflı ise kullanılacak fotoğrafı sitemizden FOTO GÖNDER Bölümünden gönderebilir veya [email protected]’a mail atabilirsiniz.

Üründe uygulanacak bilgilerin (MESAJ, İSİM, YAŞ, TARİH) gibi uygulamaları sipariş verirken karşınıza çıkacak SİPARİŞ NOTU bölümünde belirtebilirsiniz.

Ürünlerde kullanılacak resim ve yazı değişimlerinizi  [email protected] adresine mail atarak veya +90 533 016 25 85  numaralı telefona Whatsapp’tan gönderebilirsiniz, tasarım ekibimiz belirteceğiniz yazılar doğrultusunda size özel tasarım çalışmalarına başlayacaktır. Size özel hazırlanmış ürün görselleri baskı öncesinde onayınız için sistemde kayıtlı e-posta adresinize veya bizimle irtibat kurduğunuz telefon numaranıza Whatsapp’tan atılacaktır. Onayınız sonrasında ürünlerinizin baskı aşamasına geçilir, sonra herhangi bir değiştirme ve ilave yapılamaz.

Fotoğraf Seçerken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ürününüzün daha güzel görünmesi için göndereceğiniz fotoğraf veya fotoğraflar net ve yüksek çözünürlükte olmalı. Kırpılmış, kırışmış rengi ile oynanmış, küçültülmüş veya bulanık, karanlıkta çekilmiş fotoğraflar göndermemeye özen göstermelisiniz.  Ev gibi kapalı, karanlık mekanlarda çekilen fotoğraflardan ziyade, profesyonel fotoğraf stüdyolarında veya gündüz vakti dış mekanlarda çekilen fotoğraflar daha net ve canlı çıkmakta, bu da ürününüzün daha güzel görünmesini sağlamaktadır. Fotoğrafçıda çektiremiyorsanız dış mekanlarda, gündüz (Sokak, Balkon, Bahçe vs.) gibi alanlarda çekilen fotoğraflar daha net ve canlı çıkar,Kendiniz fotoğraf çekiyorsanız ışığı arkanıza alınız. Unutmayalım ki resim ne kadar net ise baskı o kadar net ve güzel olacaktır. Bir diğer önemli husus da fotoğrafı kullanılacak kişi veya çocuğun fotoğrafta belden yukarı vücut ve başının tamamının görünmesi ve fotoğrafın çok uzaktan çekilmemiş olmasıdır. Bu özelliklere ait olmayan resimlerde baskıda yaşanan sorunlardan Parti Çocuk sorumlu değildir.

Teslim Süresi:

Siparişiniz, sipariş verdiğiniz anda sıraya alınır ve yapımına başlanır. SİPARİŞ NOTU ekranında özel bir teslim tarihi belirtmiş iseniz, belirttiğiniz tarihte veya daha öncesinde adresinizde olacak şekilde sıraya alınırsınız. Ürünü kullanacağınız tarihi siparişiniz sırasında SİPARİŞ NOTU BÖLÜMÜNE belirtmeyi unutmayınız.
Bilgi için Whatsapp ya da Tel:  +90 533 016 25 85  +90 232 489 09 79 

 

İADE ŞARTLARI:

İncelediğiniz ürün tamamen kişiye özel hazırlanmaktadır. Ürünleriniz size özel tasarlanıp tasarım onayınız alındıktan sonra baskıya geçilir. Ürünler kişiye özel üretildikleri için kargodan kaynaklı hasar, kırılma vb. olmadığı müddetçe iadesi yoktur. Kargonuz size ulaştığında kargo elemanı gitmeden kargo paketinizi açıp ürünlerinizin sağlamlığını kontrol etmeniz gerekmektedir. Eğer kırık veya hasarlı bir ürün varsa kargocuya tutanak tutturulmalıdır. Tutanağı olmayan ürünlerin yerine yenisi gönderilmez, iade kabul edilmez. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR